Siema!! Zapraszam do gry w bakugany!!
Witam . Od dzisiaj tutaj można składac zamówienie na synaturki. Przy składaniu zamówienia należy podac:
- jej wymiary (np. 500x180)
- Obraz który ma byc na sygnie lub jego opis
- Co ma byś na niej zawarte- Napisy Kolory Dodatki znaczki. NP. Kolor tła- czarny, napisy- moj forumowy nick, dodatki- czacha oraz "kropelki"
Będę starał się robic sygny na bieżąco...
Opłata od sygnaturki to tylko 150zł.
tutaj jedna z sygien robionych na próbę...
Uploaded with ImageShack.us
Zakaz przywłaszczania sobie praw do wykonania sygny JEST ONA ROBIONA PRZE ZEMNIE!
Dziękuje oraz zapraszam do składania zamówien
edit- czarna sygna konkona --
Uploaded with ImageShack.us
Jeśli ktoś nie wie jak dodac sygnaturkę graficzną-- Gdy otrzymacie już link do waszej sygnaturki należy kliknąc na niego.
Weźmy np. moją.. gdy już wejdziecie na imageshack klikacie w okienku Kod Forum. Klikacie na link kopiujecie CAŁY LINK (zalecam ctrl+a) wchodzicie w swój profil-> Avatar/Sygnaturka i tam gdzie mieliście swoją synaturkę kopijecie link (ctrl +v) Nie obawiajcie się. Ustawienia zostały zmienione i teraz maksymala długośc sygny to 10 linijek....
Pozdrawiam i zachęcam do zamówień....
Zamawiam jedną sygnaturkę. Ma ona mieć czarne tło, u samej góry mój nick (Konkon5).
Po prawej stronie w rzędzie pionowym napis BAKUGAN.
Wszystkie litery mają być napisane czerwonym kolorem.
Obrazek ma przedstawiać Shadowa m.i to zdjęcie http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 … jNNKEi5W_0
Ma być ono w rozmiarach 500x300.
Zrobis zmi taką jaką napisałem na czacie?
Nie zabardzo ta sygna
Temat zostaje zamknięty, ponieważ pewne osoby nie potrafią docenić ile w to wkładam pracy oraz starań aby to wszystko zostało wykonane estetycznie. Gdy to zrozumie cię znowu będę przyjmował zamówienia.
Pozdrawiam
Admin Kill3r